Announcement

Collapse
No announcement yet.

All forums showing empty

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    All forums showing empty

    When you try and look at the forums, they all show empty, even if you set them to show threads from all time

    Click image for larger version

Name:	ScreenHunter_110 Nov. 11 13.03.jpg
Views:	115
Size:	29.3 KB
ID:	5938

    #2
    Oops I think that's something I messed up the other day.

    Thanks for the heads up I'll go and fix it.

    I've accidentally set it to show the Photos tab by default...and of course there aren't many photos.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    Comment


      #3
      Ok I sorted that, hopefully.

      I was experimenting with creating a sort of Gallery by having a Gallery forum where the Photo tab was set as the default.
      Unfortunately I messed it up and made it so that *every* forum had the Photo tab as default, but I didn't notice this until I saw this thread as I've been rather busy.

      Anyway it should be back to normal now.

      Not a bug...actually a genuine feature of vB5 (defining the default tab). The issue was PEBCAK.
      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

      Comment


        #4
        Just as a matter of interest Lee...since I see the question asked about those three vB5 sites I customised. They haven't upgraded because it's my job to upgrade them and I asked them not to touch that side of it and leave it to me. I'm waiting for a good "jumping on point" to upgrade them to a newer version and I suspect that will be 5.1.5. A lot of customisations will break but also quite a few won't be needed so it's a reasonably sized job to scope out and test, and it's one that I mostly do in my own time. I'll get there. The sites are patched and secure and work well as they are despite being old versions because of the work I did on them, they are far from being default installations.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        Comment


          #5
          I had a malware problem. Got rid of the malware but now everything in start- all programs shows as empty.

          Comment

          Users Viewing This Thread

          Collapse

          There is currently 1 user online. 0 members and 1 guests.

          Most users ever online was 1,941 at 19:45 on 6 April 2019.

          Working...
          X